Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی العقابی، سخنگوی کانون دریاداران عراقی از جزئیات جدیدی درباره کشتی لنگر انداخته در آب‌های منطقه‌ای عراق خبر داد و گفت، این کشتی از بندر الفجیره امارات سفر خود را شروع کرده بود.

العقابی به خبرگزاری المعلومه گفت، این کشتی با مین‌های متوسط بمب‌گذاری در لیبریا ثبت شده و از بندر الفجیره آمده بود و با شرکت سومو برای ذخیره‌سازی نفت صادراتی قرارداد داشت و نه به بنادر عراق بلکه به سکو‌های صادرات نفت رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



العقابی افزود: اعلام جزئیات چه در خصوص هدف گیری بنادر از طریق بمب‌گذاری کشتی‌ها در الفجیره یا حمله دریایی در حیطه اختیارات نیرو‌های امنیتی است چرا که بزرگترین تهدید در خط دریانوردی دریایی عراق محسوب می‌شود.

العقابی تصریح کرد: اطلاعات درباره کشتی روز گذشته به دست ما رسید و نیرو‌های دریایی عراق فورا وارد عمل شدند و توانستند به خطر پایان داده و بعد از برداشتن مین‌ها کشتی را از آب‌های منطقه‌ای دور کردند.

او اشاره کرد، انفجار اگر رخ می‌داد فاجعه‌ای برای کشتی‌های مجاور و سکو‌های صادرات نفت را رقم می‌زد، زیرا برای ذخیره‌سازی نفت و سوخت استفاده می‌شوند و انفجارشان گسترده می‌شد.

مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی عراق نیز از خنثی‌سازی مین انفجاری چسبیده شده به نفت‌کشی در آب‌های بین‌المللی نزدیک به بنادر جنوبی عراق خبر داد.

به نقل از میدل ایست نیوز، مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی عراق در بیانیه‌ای تصریح کرد: در پی تلاش‌های فنی مدیریت مبارزه با مواد منفجره در وزارت کشور با همکاری فرماندهی نیروی دریایی، مین انفجاری چسبیده شده به یکی از کشتی‌ها در منطقه انتظار کشتی‌ها در آب‌های بین‌المللی خنثی شد همچنین تحقیقات برای آگاهی از ابعاد این حادثه شروع شده است و متعاقبا جزئیات آن اعلام خواهد شد.

واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق روز گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در ساعت ۴ عصر روز پنج‌شنبه ۳۱ دسامبر ۲۰۲۰، شیء خارجی متصل به یکی از کشتی‌ها در منطقه انتظار در آب‌های بین‌المللی مشاهده شد.

در ادامه بیانیه آمده است که مشخص شد این کشتی از شرکت بازاریابی نفت عراق (سومو) اجاره شده و کشتی دیگری در کنار آن در حال سوختگیری است که بلافاصله تیمی از متخصصان کار با مواد منفجره از وزارت کشور عراق به منطقه فاو منتقل شده و با هماهنگی نیروی دریایی ارتش عراق به سمت کشتی مذکور رفت.

کشتی با وجود ارتفاع و شدت امواج تخلیه شد و مشخص شد که یک مین دریایی بزرگ در کشتی به کار رفته است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عراق نفت کش بندر الفجیره امارات حمله دریایی کشتی پارسی خبر کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۵۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

تین نیوز

کریدور حمل ونقل سبز و دیجیتال دریایی می تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا،  محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی گراد نیازمند تسریع تلاش ها برای کربن زدایی بخش کشتی رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل ونقل سبز و دیجیتال به شمار می رود که نه تنها از توسعه سوخت ها و کشتی های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می کند.

مطالعه ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس آنجلس و لانگ بیچ می تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس آنجلس و لانگ بیچ را تجزیه وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت ها و نیازهای انرژی برای کشتی هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه وتحلیل ها مقدار سوخت های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل سازی استفاده از سوخت های جایگزین کربن صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی هایی برآورده کرده اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه ای از کشتی ها در نظر گرفته شده است.

کربن زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه عطف در کربن زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه ای هم زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب وهوایی شناخته شد.

فعالیت های انجام شده از طریق کریدورهای کشتی رانی سبز می تواند موجب کاهش کربن زدایی گسترده تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس از وقوع حادثه در شرق یمن خبر داد
  • وقوع یک حادثه در آب‌های شرق یمن
  • معمای «مثلث برمودا»
  • علم چگونه معمای «مثلث برمودا» را حل کرد؟
  • سفر مشعل المپیک از یونان به فرانسه با کشتی قدیمی+ عکس
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • حمله مقاومت اسلامی عراق به حیفای اشغالی
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان